Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo czesto jadam to w Hiszpani.
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 768
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 425001
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10695
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336970
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 768
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 425001
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10695
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336970
Składniki
Pokroj czosnek do miseczek w ktorych beda sie zapiekac krewetki.
krewetki rozmrozic,dodaj do miseczek,zalej oliwa i wstaw do nagrzanego piekarnika ok 220c ,zapiekaj do uzyskania rozowego koloru krewetki.
Podawac z bagietka czosnkowa i bialym winem.