Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krewetki tygrysie w chrupiącej kokosowej panierce.
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 346
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104598
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 356
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9113
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 346
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104598
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 356
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9113
Składniki
Mąkę kokosową, mieszamy z mąką pszenną i przyprawami.
W drugim naczyniu rozbijamy jajko, następnie roztrzepujemy je widelcem.
Krewetki panierujemy w panierce z mąki, jajku i jeszcze raz panierce.
Krewetki smażymy na złoty kolor w głębokim tłuszczu, ja do tego celu użyłam oleju kokosowego.
Gotowe krewetki podajemy z ulubionym sosem np. czosnkowym lub tysiąca wysp.