Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krewetki tygrysie w chrupiącej kokosowej panierce.
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 513
Błyskawiczny obiad z koprem włoskim w aromatycznym sosie serowym.
Odsłon: 125
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 513
Błyskawiczny obiad z koprem włoskim w aromatycznym sosie serowym.
Odsłon: 125
Składniki
Mąkę kokosową, mieszamy z mąką pszenną i przyprawami.
W drugim naczyniu rozbijamy jajko, następnie roztrzepujemy je widelcem.
Krewetki panierujemy w panierce z mąki, jajku i jeszcze raz panierce.
Krewetki smażymy na złoty kolor w głębokim tłuszczu, ja do tego celu użyłam oleju kokosowego.
Gotowe krewetki podajemy z ulubionym sosem np. czosnkowym lub tysiąca wysp.