Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krewetki tygrysie w chrupiącej kokosowej panierce.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5065
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13626
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5891
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7707
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5065
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13626
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5891
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7707
Składniki
Mąkę kokosową, mieszamy z mąką pszenną i przyprawami.
W drugim naczyniu rozbijamy jajko, następnie roztrzepujemy je widelcem.
Krewetki panierujemy w panierce z mąki, jajku i jeszcze raz panierce.
Krewetki smażymy na złoty kolor w głębokim tłuszczu, ja do tego celu użyłam oleju kokosowego.
Gotowe krewetki podajemy z ulubionym sosem np. czosnkowym lub tysiąca wysp.