Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krewetki tygrysie w chrupiącej kokosowej panierce.
szybki przepis na pizzę:) z tych propozycji wyjdzie około 12 małych porcji
Odsłon: 160
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 580
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16859
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 688
szybki przepis na pizzę:) z tych propozycji wyjdzie około 12 małych porcji
Odsłon: 160
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 580
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16859
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 688
Składniki
Mąkę kokosową, mieszamy z mąką pszenną i przyprawami.
W drugim naczyniu rozbijamy jajko, następnie roztrzepujemy je widelcem.
Krewetki panierujemy w panierce z mąki, jajku i jeszcze raz panierce.
Krewetki smażymy na złoty kolor w głębokim tłuszczu, ja do tego celu użyłam oleju kokosowego.
Gotowe krewetki podajemy z ulubionym sosem np. czosnkowym lub tysiąca wysp.