Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
* Do przygotowania tego dania możesz użyć surowych krewetek tygrysich, lub mrożone, niegotowane.
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 338
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11134
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3775
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1300
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 338
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11134
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3775
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1300
Składniki
1. Na patelni rozgrzej oliwę. 2. Do oliwy dodaj czosnek, chilli oraz natkę pietruszki. 3. Smaż około 30 sekund. 4. Dodaj pastę z anchois. 5. Smaż około 1 minuty. 6. Dodaj oczyszczone i pozbawione pancerzy krewetki. 7. Smaż z każdej strony (około 3 minuty). 8. Dodaj wino i duś nie więcej niż 3 minuty. 9. Dodaj pomidory i duś wszystko razem około 3 minuty. 10. Dopraw solą oraz pieprzem. 11. Podawaj gorące z bagietką. 12. Smacznego :-)