Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne maleństwa są idealne do grillowania, porcja w sam raz na jeden kęs.
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 280
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5217
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 280
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5217
Składniki
Miałam argentyńskie krewetki surowe w pancerzach. Zdjęłam pancerze, nacięłam grzbiet i wyjęłam "żyłkę". *Niektóre gatunki krewetek mają "żyłkę" bardziej od brzusznej strony. Wysmarowałam je w oliwie i przyprawie.
Nadziałam je na szpadki- nie zwiną się. Zgrillowałam dosłownie po parę minut, tak aby wewnątrz mięso nie było szkliste. Posypałam je natką i skropiłam sokiem z cytryny.
Smacznego :)