Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne maleństwa są idealne do grillowania, porcja w sam raz na jeden kęs.
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11267
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4938
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1126
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9809
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1457
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11267
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4938
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1126
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9809
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1457
Składniki
Miałam argentyńskie krewetki surowe w pancerzach. Zdjęłam pancerze, nacięłam grzbiet i wyjęłam "żyłkę". *Niektóre gatunki krewetek mają "żyłkę" bardziej od brzusznej strony. Wysmarowałam je w oliwie i przyprawie.
Nadziałam je na szpadki- nie zwiną się. Zgrillowałam dosłownie po parę minut, tak aby wewnątrz mięso nie było szkliste. Posypałam je natką i skropiłam sokiem z cytryny.
Smacznego :)