Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonała alternatywa dla standardowych krokietów z kapustą i grzybami.
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3523
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 674
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1065
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 141
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3523
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 674
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1065
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 141
Składniki
Jajko lekko ubijamy, dodajemy mleko, wodę i mąkę, miksujemy do połączenia składników. Z ciasta smażymy 8 naleśników. Ser ścieramy na drobnych oczkach tarki. Wykładamy porcję na każdym naleśniku. Następnie na środku kładziemy po 2 plasterki szynki szwarcwaldzkiej. Zewnętrzne boki składamy do środka i zwijamy w rulon. Gotowe panierujemy dwukrotnie w roztrzepanych jajkach i bułce tartej. Smażymy na oleju, na złoty kolor z każdej strony.