Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na obiad.
Myślałam że nie można zachwycać się cebula ale prosty przepis i jej smak mnie...
Odsłon: 3557
Dziś mam kolejny pyszny przepis na przepyszny obiad dla całej rodziny
Odsłon: 563
Smak tego dania bardzo dobrze pasuje do różnych dodatków typu ryż, kasza lub...
Odsłon: 340
Połączenie ryżu, mięsa i kapusty znają i kochają chyba wszyscy. Poniżej przep...
Odsłon: 115
Jak już pewnie wiecie uwielbiam czekoladę, dlatego dzisiaj zapraszam na przep...
Odsłon: 182
Często dań z podrobów nie zalicza się do wyszukanych potraw i bagatelizuje si...
Odsłon: 2064
Smak tego dania bardzo dobrze pasuje do różnych dodatków typu ryż, kasza lub...
Odsłon: 340
Połączenie ryżu, mięsa i kapusty znają i kochają chyba wszyscy. Poniżej przep...
Odsłon: 115
Jak już pewnie wiecie uwielbiam czekoladę, dlatego dzisiaj zapraszam na przep...
Odsłon: 182
Często dań z podrobów nie zalicza się do wyszukanych potraw i bagatelizuje si...
Odsłon: 2064
Składniki
Poledwicę wolową pokroic na porcje. Na rozgrzanym oleju z dodatkiem łyżki masla usmażyc poledwicę na lekko krwisto, odstawić w cieple miejsce ( ale nie do piekarnika). Z patelni zlać tluszcz, wlać wino, doprowadzić do wrzenia i dodać osaczony z zalewy pieprz, doprawić solą. Sos gotować do zgęstnienia na wolnym ogniu. Poledwicę podawaćz sosem gałązkami rozmarynu.
Przepisy Przekąski
Przekąski
Węgierski langosz
Przekąski
Jajka w majonezie ze szczypiorkiem
Przekąski
marynowane filety z makreli
Przekąski
Szpinak w cieście francuskim
Węgierski langosz
Odwiedzając Węgry, należy obowiązkowo spróbować legendarną przekąskę jaką jes...
Odsłon: 1607
Jajka w majonezie ze szczypiorkiem
Szybka , smaczna i tradycyjna przekąska , idealna na spotkania towarzyskie cz...
Odsłon: 314