Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na obiad.
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1551
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231961
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5056
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1551
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231961
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5056
Składniki
Poledwicę wolową pokroic na porcje. Na rozgrzanym oleju z dodatkiem łyżki masla usmażyc poledwicę na lekko krwisto, odstawić w cieple miejsce ( ale nie do piekarnika). Z patelni zlać tluszcz, wlać wino, doprowadzić do wrzenia i dodać osaczony z zalewy pieprz, doprawić solą. Sos gotować do zgęstnienia na wolnym ogniu. Poledwicę podawaćz sosem gałązkami rozmarynu.