Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 24
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 84
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 176
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 202
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 24
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 84
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 176
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 202
Składniki
1. cebule drobno posiekać, pieczarki zetrzeć na tarce, papryke pokroic w kostke, rozgrzać olej, dodać cebula i pieczarki, dusić do odparowania soku, dodać paprykę, posolić, chwilę podusić, wystudzic, 2. mięso wymieszać z jajkiem, łyzką bułki tartej, warzywami, tartym serem, dodać sos sojowy, doprawić solą i pieprzem, 3. ciasto pokroić na paseczki, z mięsa zrobić kulki, nałożyć paski ciasta, piec ok 20 min w 180 st, smacznego