Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 780
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 913
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 125
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2808
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 780
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 913
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 125
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2808
Składniki
1. cebule drobno posiekać, pieczarki zetrzeć na tarce, papryke pokroic w kostke, rozgrzać olej, dodać cebula i pieczarki, dusić do odparowania soku, dodać paprykę, posolić, chwilę podusić, wystudzic, 2. mięso wymieszać z jajkiem, łyzką bułki tartej, warzywami, tartym serem, dodać sos sojowy, doprawić solą i pieprzem, 3. ciasto pokroić na paseczki, z mięsa zrobić kulki, nałożyć paski ciasta, piec ok 20 min w 180 st, smacznego