Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przekąska, która świetnie nadaje się na imprezę. Kolory cieszą oko i zachęcają do jedzenia. Nie potrzeba wiele czasu by je zrobić – wielkość może być różna – jak kto woli. Lepiej jednak smakują mniejsze kuleczki.
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 2721
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 197
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13347
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2637
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 2721
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 197
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13347
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2637
Składniki
3 rodzaje sera łączymy ze sobą dokładnie na jednolitą masę (zrobiłam to rękoma) i dodajemy pieprz do smaku. Na osobne talerzyki wysypujemy różne przyprawy, w których będziemy obtaczać nasze kuleczki. Dłońmi formujemy kulki, obtaczamy w przyprawach, w każdą kuleczkę wbijamy wykałaczkę. Przed podaniem schładzamy.