Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 24-07-2008
Aromatyczne danie.
Ciasto palce lizać. A jesienią jest obowiązkowo do zrobienia. Polecam.
Odsłon: 4511
Sobota - to czas na grillowanie. Prosty przepis na smakowity kociołek pełen r...
Odsłon: 248
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 776
Efekt chrupkości najłatwiej uzyskać dodając więcej oleju do smażenia, i tak o...
Odsłon: 1104
Czyli neapolitańska mozzarella w karocy. Uwaga! bardzo syta przekąska.
Odsłon: 236
Ciasto palce lizać. A jesienią jest obowiązkowo do zrobienia. Polecam.
Odsłon: 4511
Sobota - to czas na grillowanie. Prosty przepis na smakowity kociołek pełen r...
Odsłon: 248
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 776
Efekt chrupkości najłatwiej uzyskać dodając więcej oleju do smażenia, i tak o...
Odsłon: 1104
Czyli neapolitańska mozzarella w karocy. Uwaga! bardzo syta przekąska.
Odsłon: 236
Składniki
Ugotować kurczaka i pokroić na cienkie plasterki. Rozgrzać na patelni oliwę i podsmażyć posiekane grzyby i cebulę. Przyprawić ulubionymi przyprawami. Na talerzu układać kolejno: rukolę, kurczaka, grzyby, kiełki. Całość polać oliwą z oliwek, Wierzch udekorować bazylią i polać sosem chili. Przyprawić pieprzem i solą do smaku.