Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 24-07-2008
Aromatyczne danie.
Delikatny filet z dorsza otulony sosem z natki pietruszki.
Odsłon: 122
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 2671
W truskawkowym sezonie nie może zabraknąć takiego klasyczka jak makaron z tru...
Odsłon: 266
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 2618
Delikatny filet z dorsza otulony sosem z natki pietruszki.
Odsłon: 122
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 2671
W truskawkowym sezonie nie może zabraknąć takiego klasyczka jak makaron z tru...
Odsłon: 266
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 2618
Składniki
Ugotować kurczaka i pokroić na cienkie plasterki. Rozgrzać na patelni oliwę i podsmażyć posiekane grzyby i cebulę. Przyprawić ulubionymi przyprawami. Na talerzu układać kolejno: rukolę, kurczaka, grzyby, kiełki. Całość polać oliwą z oliwek, Wierzch udekorować bazylią i polać sosem chili. Przyprawić pieprzem i solą do smaku.