Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 24-07-2008
Aromatyczne danie.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1288
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 785
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1413
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1288
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 785
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1413
Składniki
Ugotować kurczaka i pokroić na cienkie plasterki. Rozgrzać na patelni oliwę i podsmażyć posiekane grzyby i cebulę. Przyprawić ulubionymi przyprawami. Na talerzu układać kolejno: rukolę, kurczaka, grzyby, kiełki. Całość polać oliwą z oliwek, Wierzch udekorować bazylią i polać sosem chili. Przyprawić pieprzem i solą do smaku.