Do góry

Przekąski Przepis na:

Lasagne z tuńczykiem

Lasagne z tuńczykiem

Autor:

Przepisów i artykułów: 2310 Ocena: 14630

Dodano:

Odsłon: 146

Coś dobrego na zęba.

Składniki

  • 1 opakowanie płatków lasagne
  • 1świeży ogórek gruntowy
  • 2 łodygi selera naciowego
  • 2 puszki tuńczyka w sosie pomidorowym
  • 5 łyżek oliwy
  • sól do smaku
3-4 os. 30 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Wykonanie:
    Lasagne ugotować w osolonej wodzie z dodatkiem łyżki oliwy. Ogórka obrać, pokroić razem z selerem i posolić. Ugotowane lasagne odcedzić i wymieszać z 4 łyżkami oliwy. Na talerzu ułożyć warzywa, na nich płaty lasagne, rozdrobnionego widelcem tuńczyka z sosem i gotowe.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń