Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 102
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 172
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 33
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 102
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 172
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 33
Składniki
Kapustę pokroić drobno,żeby nie była spagetti.Ugotować do miękkości.Ugotować grzybki.Odlać wodę z kapusty i wlać do niej wodę z grzybków,pogotować chwilkę.Cebulę i kiełbasę pokroić w kostkę i podsmażyć na oleju.Odcedzić kapustę,dodać do niej kiełbasę z cebulką i pokrojone w paski lub większą kostkę grzybki oraz ugotowany wcześniej w osolonej wodzie makaron.Razem wszystko przesmażyć i doprawić do smaku solą i pieprzem.Smacznego! Można łazanki zrobić również w wersji wegetariańskiej,bez kiełbasy.