Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
skoro udało mi się jeszcze znaleźć opieńki ..........zapiekanki -czemu nie
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 1462
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11185
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 4062
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1403
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 1462
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11185
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 4062
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1403
Składniki
Opieńki usmażyć z solą na maśle , na wolnym ogniu pod koniec dodając cebulę ( w kostkę)- około 20min.grzyby + 5-10 min grzyby z cebulą
Bułki przekroić jak na zapiekanki , wydrążyć miąższ, nadziać grzybami z cebulą, na każdej połówce bułki rozprowadzić po 1 łyżce śmietany, posypać natką , papryką i serem żółtym ( w tej kolejności)
Zapiekać w piekarniku lub kombiwarze w temp. 180 st. aż do roztopienia sera zółtego.
Spożywać w momentach szczególnej tęsknoty za lasem :)