Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna przekąska. Może być dodatkiem do dań mięsnych.
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 85
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4324
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2604
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 85
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4324
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2604
Składniki
Jajka ugotować na twardo. Następnie drobno pokroić. Pokroić również ogórek, cebulę, czosnek, rzodkiewkę, koperek, szczypiorek. Cykorię umyć. Dwie cykorie pokroić, a dwie rozdzielić na łódki. Składniki dressingu dokładnie wymieszać. W misce umieścić pokrojone warzywa i jajka. Polać dressingiem i wymieszać. Następnie farsz nakładać na łódki. Ułożyć je na półmisku i podawać.