Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, chrupiąca przekąska idealna zarówno na śniadanie, kolacje czy jako przystawka na imprezowy stół :)
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 964
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 419
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 164
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2698
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 964
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 419
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 164
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2698
Składniki
Ogórki obrać ze skórki, przekroić wzdłuż na pół i kolejno na kawałki o dł. 5-6 cm. Ostrożnie wydrążyć miąższ. Można go później wykorzystać np. do chłodnika z ogórków. Obrane jaja posiekać, rzodkiewkę zetrzeć na tarce o dużych oczkach, kilka zostawić w całości. Dodać koperek, szczypiorek, śmietanę lub jogurt, wymieszać razem, posolić i popieprzyć do smaku.Wydrążone ogórki napełnić farszem, przybrać talarkami rzodkiewki. Ułożyć na liściach sałaty.