Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, chrupiąca przekąska idealna zarówno na śniadanie, kolacje czy jako przystawka na imprezowy stół :)
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 729
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1021
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2044
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 729
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1021
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2044
Składniki
Ogórki obrać ze skórki, przekroić wzdłuż na pół i kolejno na kawałki o dł. 5-6 cm. Ostrożnie wydrążyć miąższ. Można go później wykorzystać np. do chłodnika z ogórków. Obrane jaja posiekać, rzodkiewkę zetrzeć na tarce o dużych oczkach, kilka zostawić w całości. Dodać koperek, szczypiorek, śmietanę lub jogurt, wymieszać razem, posolić i popieprzyć do smaku.Wydrążone ogórki napełnić farszem, przybrać talarkami rzodkiewki. Ułożyć na liściach sałaty.