Do góry

Przekąski Przepis na:

Makaron z serkiem topionym

Przepis dnia 2008-01-09
Makaron z serkiem topionym

Autor:

Przepisów i artykułów: 24 Ocena: 4089

Dodano:

Odsłon: 51981

Szybkie i proste danie do przyrządzenia.

Składniki

  • 200 g makaronu ( świderki)
  • 200 g serka topionego
  • zioła do przyprawienia ( bazyli, zioła prowansalskie)
1-2 os. 15 min średnie przystępne
Reklama
Reklama
Makaron z serkiem topionym

Przygotowanie

  1. Makaron ugotować, odcedzić Do gorącego makaronu wkładamy ser topiony oraz zioła. Mieszamy do roztopienia sie serka. Gotowe. Brzmi banalnie, ale jest smaczne. Można użyć serków topionych o różnych smaków zależni od upodobań.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Ania704 16 listopada 2009 ja do tej potrawy dodaje jeszcze smietane i czosenek i wszystko razem chwile podsmazam , pycha

44 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń