Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Miałam w lodówce sery , które zostały po urodzinach więc postanowiłam przygotować przekąskę z ciasta francuskiego serową, wyszła bardzo smaczna. Jest to przekąska smaczna, bardzo prosta i szybka bo przygotujesz ja w kilkanaście minut. Polecam
papier do pieczenia, blaszka, nóż,
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 530
Ciasto jest pyszne. Można powiedzieć też, że zdrowe.
Odsłon: 827
Zupa wyrazista w smaku. Dobrze smakuje z kaszą gryczaną.
Odsłon: 1597
Pyszny, szybki i łatwy w przygotowaniu bigos.
Odsłon: 749
Malinowy Puch to ciasto na cienkim biszkopcie, z musem malinowym, herbatnikam...
Odsłon: 10738
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 530
Ciasto jest pyszne. Można powiedzieć też, że zdrowe.
Odsłon: 827
Zupa wyrazista w smaku. Dobrze smakuje z kaszą gryczaną.
Odsłon: 1597
Pyszny, szybki i łatwy w przygotowaniu bigos.
Odsłon: 749
Malinowy Puch to ciasto na cienkim biszkopcie, z musem malinowym, herbatnikam...
Odsłon: 10738
Składniki
Ciasto francuskie rozłozyć, na cieście ułożyć plastry sera do tostów, następnie na środku pokrojoną w plastry mozzarellę i na bokach ser z czarnuszką. Całość zwinąć w rulon i pokroić po skosie w paski 1,5 cm. Ułożyć na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia, włożyć do piekarnika nagrzanego do 200 stopni i piec około 20 minut. Po czym wyjąć i zajadać. Ciasto się trochę rozłoży ale są pyszne w smaku. Polecam
Przygotowanie przekąski.
Pokrojenie w plastry i ułożenie na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia.
Przekąska gotowa do podania.