Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Miałam w lodówce sery , które zostały po urodzinach więc postanowiłam przygotować przekąskę z ciasta francuskiego serową, wyszła bardzo smaczna. Jest to przekąska smaczna, bardzo prosta i szybka bo przygotujesz ja w kilkanaście minut. Polecam
papier do pieczenia, blaszka, nóż,
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 19325
Przepyszny sos kaparowy. który przez dodatek jajek na twardo wspaniale wpasuj...
Odsłon: 60
Krótko mówiąc jest pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 3727
Świetnie prezentuje się na świątecznym stole.
Odsłon: 247
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 19325
Przepyszny sos kaparowy. który przez dodatek jajek na twardo wspaniale wpasuj...
Odsłon: 60
Krótko mówiąc jest pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 3727
Świetnie prezentuje się na świątecznym stole.
Odsłon: 247
Składniki
Ciasto francuskie rozłozyć, na cieście ułożyć plastry sera do tostów, następnie na środku pokrojoną w plastry mozzarellę i na bokach ser z czarnuszką. Całość zwinąć w rulon i pokroić po skosie w paski 1,5 cm. Ułożyć na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia, włożyć do piekarnika nagrzanego do 200 stopni i piec około 20 minut. Po czym wyjąć i zajadać. Ciasto się trochę rozłoży ale są pyszne w smaku. Polecam
Przygotowanie przekąski.
Pokrojenie w plastry i ułożenie na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia.
Przekąska gotowa do podania.