Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ekstra śledzie na świąteczny stół.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10698
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6160
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5356
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13052
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4799
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10698
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6160
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5356
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13052
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4799
Składniki
Filety śledzia kroimy w 4-5 centymetrowe kawałki, posypujemy pieprzem. Pomidory kroimy w kawałki, cebulę kroimy w cienkie plasterki. Układamy w słoiku warstwami, warstwa cebuli, warstwa śledzi, warstwa pokrojonych pomidorów.
Układamy warstwy do wyczerpania składników. Całość zalewamy oliwą z suszonych pomidorów. najsmaczniejsze są po 24 godzinach. Smacznego!!!