Do góry

Przekąski Przepis na:

Meksykańskie śledzie

Meksykańskie śledzie

Autor:

Przepisów i artykułów: 801 Ocena: 8231

Dodano:

Odsłon: 663

Tylko dwa składniki są potrzebne żeby powstała nam przekąska na różne imprezy.

Składniki

  • 1 kg płatów śledziowych solonych
  • 1 słoik sosu meksykańskiego
3-4 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Meksykańskie śledzie

Przygotowanie

  1. Płaty śledziowe zalewamy wodą i moczymy około jednej godziny.

    2. Po tym czasie kroimy na mniejsze kawałki i łączy z sosem meksykańskim.

    3. Odstawiamy na jedną godzinę żeby smaki się połączyły.

    4. Gotowe.

    5. Smacznego.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (4)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń