Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka,zdrowa przekąska do pochrupania:)
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 530
Pyszne i bardzo proste do zrobienia, polecam.
Odsłon: 1754
Przepis na smażonego łososia z dodatkiem kremowego szpinaku. To proste, ale p...
Odsłon: 541
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 1867
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 530
Pyszne i bardzo proste do zrobienia, polecam.
Odsłon: 1754
Przepis na smażonego łososia z dodatkiem kremowego szpinaku. To proste, ale p...
Odsłon: 541
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 1867
Składniki
Zarodki pszenne wysypujemy na głęboki talerz. Migdały prażymy często mieszając na małym ogniu,na suchej patelni do zrumienienia.Ja swoje w łupinkach prażyłam ok 10 min. a następnie dodajemy miód i mieszamy dokładnie by wszystkie migdały oblepiły się miodem.Wykładamy gorące migdały w miodzie na talerz z zarodkami i mieszamy by każdy migdał był otoczony w zarodkach. Zostawiamy do przestygnięcia,co jakiś czas mieszając by każdy był osobno. Przesypujemy do miseczki i zajadamy:)smacznego:)))