Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na jeden kęs. Maluteńkie kanapeczki z ogórka, łososia i majonezu z listkami bazyli.
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 165
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 19919
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1696
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 165
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 19919
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1696
Składniki
Kromki chleba kroimy na cztery części i odcinamy skórkę. Kawałki chleba smarujemy majonezem, kładziemy plasterek ogórka lub pół w zależnosci od wielkości tartinki, następnie układamy kawałek łososia a na wierzch liść bazyli.