Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniały pomysł na przystawkę imprezową
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3560
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 1701
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1078
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 202
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3560
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 1701
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1078
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 202
Składniki
1. Cebulę obieramy i drobno kroimy. 2. Mięso i pozostałe składnik na kuleczki wkładamy do miski i dokładnie wyrabiamy.
3. Następnie rękoma robimy małe kuleczki i układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. 4. Wstawiamy do piekarnika i zapiekamy 30 minut w 180˚C.
5. W tym czasie co nam się pieką kuleczki robimy sos. 6. Ogórka oraz czosnek obieramy i ścieramy na tarce o drobnych oczkach.
7. Do miski wkładamy wszystkie składnik na sos i dokładnie mieszamy.
8. Przystawka gotowa. 9. Smacznego.