Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1916
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1608
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2544
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1916
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1608
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2544
Składniki
Z cukinii, marchewki i papryki czerwonej wykroiłam obieraczką cieniutkie paseczki - wstążeczki. Cięłam obieraczką wzdłuż całego warzywa, jakbym go obierała. Osoliam i podsmażyłam je na oliwie z oliwek ok. 10 minut. W międzyczasie mintaja oprószyłam przyprawą do ryb i usmażyłam: po 3 minuty z każdej strony. Na porcję warzywnego spaghetti nałożyłam 2 kawałki ryby. Gotowe.