Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7973
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1317
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13756
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7973
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1317
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13756
Składniki
Z cukinii, marchewki i papryki czerwonej wykroiłam obieraczką cieniutkie paseczki - wstążeczki. Cięłam obieraczką wzdłuż całego warzywa, jakbym go obierała. Osoliam i podsmażyłam je na oliwie z oliwek ok. 10 minut. W międzyczasie mintaja oprószyłam przyprawą do ryb i usmażyłam: po 3 minuty z każdej strony. Na porcję warzywnego spaghetti nałożyłam 2 kawałki ryby. Gotowe.