Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6985
Polecam.
Odsłon: 136
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5313
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2472
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6985
Polecam.
Odsłon: 136
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5313
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2472
Składniki
Z cukinii, marchewki i papryki czerwonej wykroiłam obieraczką cieniutkie paseczki - wstążeczki. Cięłam obieraczką wzdłuż całego warzywa, jakbym go obierała. Osoliam i podsmażyłam je na oliwie z oliwek ok. 10 minut. W międzyczasie mintaja oprószyłam przyprawą do ryb i usmażyłam: po 3 minuty z każdej strony. Na porcję warzywnego spaghetti nałożyłam 2 kawałki ryby. Gotowe.