Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
...obiad / kolacja w 25 minut...
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 251
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1001
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4070
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 251
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1001
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4070
Składniki
Mintaja umyć,natrzeć solą i pieprzem.Owinąć w ciasto francuskie,końcówki zagnieść widelcem i wstawić do rozgrzanego piekarnika(200) na 25 min. W tym czasie pokroić pora w półplasterki i podsmażyć na maśle.Po kilku minutach podlać wodą,dodać posiekaną natkę i dusić jeszcze chwilkę.Na koniec dodać śmietanę,doprawić solą i pieprzem.Po 25 minutach wyjąć rybę na talerz i polać sosem.
SMACZNEGO