Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
...obiad / kolacja w 25 minut...
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2214
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 131
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 185
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 185
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2214
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 131
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 185
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 185
Składniki
Mintaja umyć,natrzeć solą i pieprzem.Owinąć w ciasto francuskie,końcówki zagnieść widelcem i wstawić do rozgrzanego piekarnika(200) na 25 min. W tym czasie pokroić pora w półplasterki i podsmażyć na maśle.Po kilku minutach podlać wodą,dodać posiekaną natkę i dusić jeszcze chwilkę.Na koniec dodać śmietanę,doprawić solą i pieprzem.Po 25 minutach wyjąć rybę na talerz i polać sosem.
SMACZNEGO