Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
łatwe i szybkie w przygotowaniu, dobrze smakuje i ładnie się prezentuje na stole...
Makaron ugotować al dente
Makrele z puszki wymieszać z majonezem, dodać drobno pokrojone: cebulę, pół papryki oraz jajka. Dodać groszek z puszki (ilość wedle uznania), przyprawić solą i pieprzem, zamieszać.
Powstałą pastą nadziewać makaronowe muszle, ozdobić połową papryki i świeżo zmielonym pieprzem. Przed podaniem schłodzić w lodówce.
Danie z kuchni włoskiej.
Odsłon: 6041
Zrobiłam kiedyś sałatkę jarzynową, a ponieważ przyszli do mnie goście, chciał...
Odsłon: 13284
Makaronowe muszle nadziewane twarogiem z rzodkiewką, szczypiorem i ziołami, o...
Odsłon: 6182
Pyszne , delikatne pulpeciki z kremowym koperkowym sosie.
Odsłon: 52277
Pyszne , delikatne pulpeciki z kremowym koperkowym sosie.
Odsłon: 52277
Składniki
Makaron ugotować al dente
Makrele z puszki wymieszać z majonezem, dodać drobno pokrojone: cebulę, pół papryki oraz jajka. Dodać groszek z puszki (ilość wedle uznania), przyprawić solą i pieprzem, zamieszać.
Powstałą pastą nadziewać makaronowe muszle, ozdobić połową papryki i świeżo zmielonym pieprzem. Przed podaniem schłodzić w lodówce.
Przepisy Przekąski
Przekąski
Galareta z golonki według Dariusza:-)
Przekąski
Tortilla z jajkiem sadzonym i warzywami
Przekąski
Kotlety jajeczne z brokułem
Przekąski
Ziemniaki zapiekane farszem grzybowym
Galareta z golonki według Dariusza:-)
Trochę pracochłonna ,ale warto przyrządzić . Dla tych , którzy oczywiście...
Odsłon: 123
Tortilla z jajkiem sadzonym i warzywami
Szybki i smaczny ciepły posiłek idealny na śniadanie lub obiadokolacja gdy ni...
Odsłon: 152