Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
łatwe i szybkie w przygotowaniu, dobrze smakuje i ładnie się prezentuje na stole...
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4468
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 417660
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4468
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 417660
Składniki
Makaron ugotować al dente
Makrele z puszki wymieszać z majonezem, dodać drobno pokrojone: cebulę, pół papryki oraz jajka. Dodać groszek z puszki (ilość wedle uznania), przyprawić solą i pieprzem, zamieszać.
Powstałą pastą nadziewać makaronowe muszle, ozdobić połową papryki i świeżo zmielonym pieprzem. Przed podaniem schłodzić w lodówce.