Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
łatwe i szybkie w przygotowaniu, dobrze smakuje i ładnie się prezentuje na stole...
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 140
Polecam.
Odsłon: 224
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 61
...ale pyszny.
Odsłon: 142
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 140
Polecam.
Odsłon: 224
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 61
...ale pyszny.
Odsłon: 142
Składniki
Makaron ugotować al dente
Makrele z puszki wymieszać z majonezem, dodać drobno pokrojone: cebulę, pół papryki oraz jajka. Dodać groszek z puszki (ilość wedle uznania), przyprawić solą i pieprzem, zamieszać.
Powstałą pastą nadziewać makaronowe muszle, ozdobić połową papryki i świeżo zmielonym pieprzem. Przed podaniem schłodzić w lodówce.