Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Miałam w lodówce gotową masę makową, ciasto francuskie i po krótkim namyśle p...
Odsłon: 23
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 565
Miałam w lodówce gotową masę makową, ciasto francuskie i po krótkim namyśle p...
Odsłon: 23
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 565
Składniki
sledzie wyjac z zalewy olejowej,wrzucic do miski,oplukac w letniej wodzie; nastepnie pokroic platy sledziowe na 2-3 cm paseczki; w osobnej misce przygotwujemy zalewe: obie musztardy,oliwe, wode,majonez,posiekany drobno koperek mieszamy razem do jednolitej konsystencji,nastpenie dodac cukier i pieprz do smaku;cebule drobno posiekac,zalac wrzatkiem na 4-5 min; odcedzic,dodac do sosu musztardowego;do tak przygotowanej zalewy wrzucic paseczki sledzia i odstawic w chlodne miejsce na min 24 godziny;