Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe , szybkie , smaczne,,,,
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31008
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3679
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5463
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31008
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3679
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5463
Składniki
Namaczamy chleb tostowy w wodzie , ąż nasiąknie , odciskamy. Siekamy szczypior, natkę pietruszki, cebulę kroimy, żółty ser scieramy na tarce. Odciśnięty chleb, szczypior , nać pietruszki , cebulę ,pomidory suszone pokrojone , ser , jaja , wszystko dokładnie mieszamy i doprawiamy , solą i pieprzem. Mięso myjemy , osuszamy . Przecinamy z boku filet i tworzymy kieszonkę. Napełniamy farszem i spinamy wykałaczkami.Na patelni rozgrzewamy masło klarowane lub olej i obsmażamy mięso ze wszystkich stron. Zrumienione przekładamy do brytfanny . Por przecinamy na większe kawałki, pomidory kroimy w ćwiartki , wkładamy do brytfanny. Podlewamy bulionem. Pieczemy około 30-40 min.w temp. 180-200 *C .