Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nadają się jako przystawka lub np lekka kolacja
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34158
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1363
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34158
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1363
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Składniki
Brzoskwinie odsączyć dokładnie.Ryż ugotować i ostudzić.Paprykę i szczypiorek dokładnie posiekać,ser utrzeć na gładką masę.
Do ryżu dodać ser,paprykę,szczypiorek,jogurt i majonez.Wymieszać i doprawić solą i pieprzem.
Brzoskwinie nadziać masą i ułożyć na półmisku wyłożonym sałatą:)