Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne naleśniki dla dzieci.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8423
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 511
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8423
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 511
Składniki
Wykonanie: Mąkę wymieszać z proszkiem do pieczenia, cukrem waniliowym, jajkami i solą do smaku. Wlać maślankę, wodę, oliwę i dokładnie wymieszać. Jabłka obrać, cienko pokroić, dodać do ciasta i lekko wymieszać. Patelnię posmarować oliwą i smażyć naleśniki . Podawać z konfiturą według uznania.