Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Miał być grill, ale deszcz pokrzyżował plany:) Dlatego korzystając z letnich owoców, zrobiłam porzeczkowe naleśniki.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8098
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 387
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8098
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 387
Składniki
Naleśniki smażymy i odkładamy.
Nadzienie - oba sery z cukrami i śmietanką mieszamy aż do uzyskania gładkiej masy. Każdego naleśnika smarujemy łyżką konfitury, nakładamy farsz serowy i zawijamy. Potem podsmażamy jeszcze lekko uformowane naleśniki i podajemy posypane owocami, ewentualnie z łyżką konfitury na wierzchu:)