Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Miał być grill, ale deszcz pokrzyżował plany:) Dlatego korzystając z letnich owoców, zrobiłam porzeczkowe naleśniki.
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 30550
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2259
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 30550
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2259
Składniki
Naleśniki smażymy i odkładamy.
Nadzienie - oba sery z cukrami i śmietanką mieszamy aż do uzyskania gładkiej masy. Każdego naleśnika smarujemy łyżką konfitury, nakładamy farsz serowy i zawijamy. Potem podsmażamy jeszcze lekko uformowane naleśniki i podajemy posypane owocami, ewentualnie z łyżką konfitury na wierzchu:)