Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Naleśniki z ciekawym nadzieniem powinny zadowolić wszystkich łasuchów ;)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8705
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 613
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8705
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 613
Składniki
Orzeszki pokroić na drobniejsze części i uprażyć. Serek mascarpone połączyć z cukrem pudrem. Jaja ubić z cukrem, następnie dodać pozostałe składniki i połączyć.
Naleśniki smażyć na rozgrzanym oleju na złoty kolor, po czym jeszcze ciepłe najpierw smarujemy masłem orzechowym, następnie mascarpone. Całość posypujemy orzeszkami i naleśnika zwijamy w rulon.
Podajemy ciepłe, pokrojone na mniejsze kawałki. Smacznego!