Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Naleśniki z ciekawym nadzieniem powinny zadowolić wszystkich łasuchów ;)
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7566
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2594
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7566
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2594
Składniki
Orzeszki pokroić na drobniejsze części i uprażyć. Serek mascarpone połączyć z cukrem pudrem. Jaja ubić z cukrem, następnie dodać pozostałe składniki i połączyć.
Naleśniki smażyć na rozgrzanym oleju na złoty kolor, po czym jeszcze ciepłe najpierw smarujemy masłem orzechowym, następnie mascarpone. Całość posypujemy orzeszkami i naleśnika zwijamy w rulon.
Podajemy ciepłe, pokrojone na mniejsze kawałki. Smacznego!