Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie,tanie i sycące
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8308
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 464
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8308
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 464
Składniki
NALEŚNIKI-wodę mineralną,mleko,mąkę sól mieszamy razem tak aby miało konsystencje gęstej śmietany,gdyby ciasto było za rzadkie dodać mąkę.Smażyć z obu stron na złoto.
NADZIENIE-Pieczarki kroimy w plasterki a cebule w piórka razem ,podsmażamy na odrobinie oleju,przyprawiamy do smaku.Na każdym naleśniku układamy po plasterku sera oraz pieczarki.Rolujemy albo jak kto woli składamy w trójkąt.Podajemy na ciepło.