Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie,tanie i sycące
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1705
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15057
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 2148
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8849
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1705
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15057
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 2148
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8849
Składniki
NALEŚNIKI-wodę mineralną,mleko,mąkę sól mieszamy razem tak aby miało konsystencje gęstej śmietany,gdyby ciasto było za rzadkie dodać mąkę.Smażyć z obu stron na złoto.
NADZIENIE-Pieczarki kroimy w plasterki a cebule w piórka razem ,podsmażamy na odrobinie oleju,przyprawiamy do smaku.Na każdym naleśniku układamy po plasterku sera oraz pieczarki.Rolujemy albo jak kto woli składamy w trójkąt.Podajemy na ciepło.