Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie,tanie i sycące
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1346
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5867
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8844
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18541
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1346
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5867
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8844
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18541
Składniki
NALEŚNIKI-wodę mineralną,mleko,mąkę sól mieszamy razem tak aby miało konsystencje gęstej śmietany,gdyby ciasto było za rzadkie dodać mąkę.Smażyć z obu stron na złoto.
NADZIENIE-Pieczarki kroimy w plasterki a cebule w piórka razem ,podsmażamy na odrobinie oleju,przyprawiamy do smaku.Na każdym naleśniku układamy po plasterku sera oraz pieczarki.Rolujemy albo jak kto woli składamy w trójkąt.Podajemy na ciepło.