Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4953
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13402
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5833
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7528
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4953
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13402
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5833
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7528
Składniki
Przygotowac ciasto na nalesniki wedlug przepisu piec na rozgrzanej patelni z obu stron. Gdy wystygna posmarowac sosem pomidorowym polozyc stary zolty ser dosyc sporo i kawalki szynki. Nalesniki zwijac w ruloniki wlozyc do formy z gory posmarowac jeszcze raz sosem pomidorowym i posypac zoltym serem. Wsadzic do nagrzanego wczesniej piekarnika i zapiekac ok 15 minut. na sam koniec dla ozdoby zrobic kleks ze smietany