Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8454
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 533
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8454
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 533
Składniki
Przygotowac ciasto na nalesniki wedlug przepisu piec na rozgrzanej patelni z obu stron. Gdy wystygna posmarowac sosem pomidorowym polozyc stary zolty ser dosyc sporo i kawalki szynki. Nalesniki zwijac w ruloniki wlozyc do formy z gory posmarowac jeszcze raz sosem pomidorowym i posypac zoltym serem. Wsadzic do nagrzanego wczesniej piekarnika i zapiekac ok 15 minut. na sam koniec dla ozdoby zrobic kleks ze smietany