Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie ma to jak połączenie szpinaku i fety – zdrowe i pyszne. Polecam
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19807
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 476
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 459
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6869
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1242576
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19807
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 476
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 459
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6869
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1242576
Składniki
Mleko, wodę i 2 jajka wymieszać. Dodać mąkę i zamieszać, tak aby nie powstały grudki. Dodać sól i olej wymieszać. Usmażyć naleśniki. Na rozgrzaną oliwę wyłożyć zamrożony szpinak. Zmniejszyć płomień, poczekać, aż się szpinak rozmrozi. Mieszać od czasu do czasu aż odparuje woda. Dodać wyciśnięty czosnek, ser pokrojony w kosteczki i przyprawić do smaku. Smażyć kilka minut. Naleśniki smarować przygotowanym farszem i składać w trójkąty. Podawać z sosami (śmietanowym, czosnkowym).