Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szpinak w naleśnikach.
To przepis na doskonałe kotlety mielone – chrupiące na zewnątrz, a miękkie i...
Odsłon: 121
Delikatne mięso, z pysznym i aromatycznych sosem. Pyszne danie, nie tylko na...
Odsłon: 89
Papryczki nadają wyrazisty smak a boczek sprawia że potrawa jest aromatyczn...
Odsłon: 3152
To przepis na doskonałe kotlety mielone – chrupiące na zewnątrz, a miękkie i...
Odsłon: 121
Delikatne mięso, z pysznym i aromatycznych sosem. Pyszne danie, nie tylko na...
Odsłon: 89
Papryczki nadają wyrazisty smak a boczek sprawia że potrawa jest aromatyczn...
Odsłon: 3152
Składniki
Wykonanie: Mąkę, mleko, gałkę, stopione masło, sól do smaku ubić dokładnie mikserem i odstawić. Następnie jajka utrzeć z cukrem, wymieszać z mleczną masą i szpinakiem. Przekroić cytrynę i smarować patelnie przed każdym smażeniem naleśnika, co przede wszystkim zapobiegnie przyklejanie się ciasta. Podawać jako przystawkę lub na kolację.