Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szpinak w naleśnikach.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5063
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13626
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5890
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7706
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5063
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13626
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5890
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7706
Składniki
Wykonanie: Mąkę, mleko, gałkę, stopione masło, sól do smaku ubić dokładnie mikserem i odstawić. Następnie jajka utrzeć z cukrem, wymieszać z mleczną masą i szpinakiem. Przekroić cytrynę i smarować patelnie przed każdym smażeniem naleśnika, co przede wszystkim zapobiegnie przyklejanie się ciasta. Podawać jako przystawkę lub na kolację.