Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moja rodzinka uwielbia naleśniki , więc ja serwuję im naleśniki i to w różnym wydaniu. Polecam bardzo smaczne naleśniki z szynką i żółtym serem. Bardzo fajna i smaczna przekąska, która na pewno zadowoli nie jedno podniebienie.
patelnia, miska, mikser, nóż,
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1715
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15090
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 2988
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8887
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1715
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15090
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 2988
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8887
Składniki
Składniki na ciasto miksujemy na gładką puszystą masę. Z uzyskanej masy smażymy na rozgrzanym oleju nie za grube naleśniki. Każdy naleśnik smarujemy serkiem puszysty smak, nakładamy plasterek szynki oraz plasterek sera żółtego i ponownie szynka i ser. Zwijamy ciasno w rulon i kroimy pod skosem na kawałki o grubości 1,5 - 2 cm. Takie naleśniki możemy podać na śniadanie, obiad, a nawet kolacje. Równie dobrze można je podać jako smaczną przekąskę naleśnikową.
Smażenie naleśników.
Nadziewanie naleśników.