Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetna przekąska,lub jako sałatka do mięsa
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326889
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12156
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 17100
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326889
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12156
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 17100
Składniki
Składniki na zalewę wymieszać w dużym garnku i mieszając co chwilę(na małym ogniu)zagotować.
Do zalewy dodać pokrojoną w półkrążki cebulę i pokrojoną w większe kawałki paprykę.
Gotować 20 minut,na nie dużym ogniu,raz po raz mieszając.
Nakładać do słoików,dopełnić zalewą i pasteryzować od chwili zagotowania ok.7 minut.