Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetna przekąska,lub jako sałatka do mięsa
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8132
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 404
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8132
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 404
Składniki
Składniki na zalewę wymieszać w dużym garnku i mieszając co chwilę(na małym ogniu)zagotować.
Do zalewy dodać pokrojoną w półkrążki cebulę i pokrojoną w większe kawałki paprykę.
Gotować 20 minut,na nie dużym ogniu,raz po raz mieszając.
Nakładać do słoików,dopełnić zalewą i pasteryzować od chwili zagotowania ok.7 minut.