Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetna przekąska,lub jako sałatka do mięsa
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2510
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 109
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4332
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2510
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 109
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4332
Składniki
Składniki na zalewę wymieszać w dużym garnku i mieszając co chwilę(na małym ogniu)zagotować.
Do zalewy dodać pokrojoną w półkrążki cebulę i pokrojoną w większe kawałki paprykę.
Gotować 20 minut,na nie dużym ogniu,raz po raz mieszając.
Nakładać do słoików,dopełnić zalewą i pasteryzować od chwili zagotowania ok.7 minut.