Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie danie w sam raz dla niezapowiedzianych gości lub na impreze:)
Pyszna, pełna szynki, pieczarek, papryki, cebuli i sera, chrupiąca pizza na c...
Odsłon: 1909
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 33
Polecam.
Odsłon: 737
Pyszna, pełna szynki, pieczarek, papryki, cebuli i sera, chrupiąca pizza na c...
Odsłon: 1909
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 33
Polecam.
Odsłon: 737
Składniki
Gotowe ciasto francuskie rozwinąć. Powycinać z ciasta kwadraty o szerokości parówki. Parówke jak jest długa najlepiej przeciać na połowę.
Każdy kwadrat ciasta posmarować ketchupem, położyc plaster żółtego sera i parówkę. Zawinać.
Gotowe ciastka posmarować rozmąconym jajkiem i piec w piekarniku rozgrzanym do 200 stopni około 20 minut aż ciasto ładnie się zarumieni.
SMACZNEGO:)