Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawy pomysł na smaczną przekąskę na ciepło. Coś smacznego, oryginalnego- idealna propozycja na sylwestrowy stół.
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 500
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2281
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 1024
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 500
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2281
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 1024
Składniki
Parówki pozbądź osłonek. Natnij wzdłuż, nie docinając ich do końca (jak bułki na hod-dogi). Ser pokrój w grubsze paski. Nadziej nim parówki. Każdą parówkę owiń boczkiem. Zepnij wykałaczkami. Naczynie wysmaruj tłuszczem. Ułóż parówki. Potrawę posyp papryką i tymiankiem. Zapiekaj w 200 stopniach C przez ok. 20 minut. Podawaj na ciepło.