Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta i smaczna przekąska na domową imprezę sylwestrową.
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 66
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 41
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 66
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 41
Składniki
Wykonanie: Morele namoczyć, następnie pokroić w plasterki. Ogórka, cebulę i jabłko również pokroić w plasterki. Naczynie żaroodporne posmarować tłuszczem i ułożyć pokrojoną cebulę. Na cebulę ułożyć ponacinane parówki, wcisnąć paski sera, jabłka, ogórka i moreli. Całość posmarować ketchupem, obłożyć pozostałymi produktami i przykryć folią aluminiową. Zapiec w temperaturze 200 stopni przez około 20 minut.