Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta i smaczna przekąska na domową imprezę sylwestrową.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4869
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13225
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5787
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7425
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4869
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13225
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5787
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7425
Składniki
Wykonanie: Morele namoczyć, następnie pokroić w plasterki. Ogórka, cebulę i jabłko również pokroić w plasterki. Naczynie żaroodporne posmarować tłuszczem i ułożyć pokrojoną cebulę. Na cebulę ułożyć ponacinane parówki, wcisnąć paski sera, jabłka, ogórka i moreli. Całość posmarować ketchupem, obłożyć pozostałymi produktami i przykryć folią aluminiową. Zapiec w temperaturze 200 stopni przez około 20 minut.