Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta i smaczna przekąska na domową imprezę sylwestrową.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19246
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13037
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1686
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232123
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19246
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13037
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1686
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232123
Składniki
Wykonanie: Morele namoczyć, następnie pokroić w plasterki. Ogórka, cebulę i jabłko również pokroić w plasterki. Naczynie żaroodporne posmarować tłuszczem i ułożyć pokrojoną cebulę. Na cebulę ułożyć ponacinane parówki, wcisnąć paski sera, jabłka, ogórka i moreli. Całość posmarować ketchupem, obłożyć pozostałymi produktami i przykryć folią aluminiową. Zapiec w temperaturze 200 stopni przez około 20 minut.