Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna , aromatyczna, idealna do pieczywa.
blender , naczynie do blendowania, garnek
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1472
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5997
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8888
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18835
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1472
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5997
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8888
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18835
Składniki
Jajka ugotować na twardo , obrać , umieścić w naczyniu do blendowania. Czosnek obrać , przecisnąć przez praskę. Tuńczyka osączyć z oliwy , dodać do jajek. Dodać ogóreczki oraz przeciśnięty czosnek. Doprawić solą i pieprzem. Całość zblendować. Dodać majonez , wymieszać.
Smarować pieczywo. U mnie chleb orkiszowy.