Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna , aromatyczna, idealna do pieczywa.
blender , naczynie do blendowania, garnek
Bardzo lubię takie dania, ponieważ są szybkie, smaczne i proste. Polecam zwła...
Odsłon: 179
Japońskie ciasto wiśniowe Tradycyjny sernik japoński znany jest ze swojej og...
Odsłon: 1964
Przepis dnia
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 4448
Smaczne danie :)
Odsłon: 286
Bardzo lubię takie dania, ponieważ są szybkie, smaczne i proste. Polecam zwła...
Odsłon: 179
Japońskie ciasto wiśniowe Tradycyjny sernik japoński znany jest ze swojej og...
Odsłon: 1964
Przepis dnia
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 4448
Smaczne danie :)
Odsłon: 286
Składniki
Jajka ugotować na twardo , obrać , umieścić w naczyniu do blendowania. Czosnek obrać , przecisnąć przez praskę. Tuńczyka osączyć z oliwy , dodać do jajek. Dodać ogóreczki oraz przeciśnięty czosnek. Doprawić solą i pieprzem. Całość zblendować. Dodać majonez , wymieszać.
Smarować pieczywo. U mnie chleb orkiszowy.