Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna pasta jajeczna na 3 sposoby, szybka w wykonaniu i bardzo smaczna, idealna na chrupiącym pieczywie.
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 864
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5881
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9709
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 332
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 864
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5881
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9709
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 332
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, ostudzone obieramy i rozdrabniamy tłuczkiem do ziemniaków lub widelcem. Paprykę, korniszona, cebulę i szczypior kroimy na drobną kostkę. Do miski z jajkami dodajemy majonez, musztardę pieprz i sól, mieszamy . Bazę jajeczną mamy gotową. Następnie do mniejszych misek przekładamy masę jajeczną i tworzymy 3 różne pasty jajeczne: 1 miska: makrela, kapary, szczypiorek 2 miska: ogórek, cebula, szczypiorek, papryka 3 miska: ser, szczypiorek,
Wszystkie składniki w miskach mieszamy. Gotowe !!! Pastę jajeczną podajemy na chrupiącym pieczywie. Smacznego !!!