Do góry

Przekąski Przepis na:

pasta jarska jajeczna

pasta jarska jajeczna

Autor:

Przepisów i artykułów: 29 Ocena: 46

Dodano:

Odsłon: 1269

dla smakoszy

Składniki

  • jajka, 2 szt.
  • olej, 1 łyżka
  • masło, 1 łyżka
  • roztarty czosnek, 2 ząbki
  • mała cebulka, 1 szt.
  • natka pietruszki lub koperek
  • sól, szczypta
  • pieprz, szczypta
3-4 os. 15 min średnie przystępne
Reklama
Reklama
pasta jarska jajeczna

Przygotowanie

  1. Jajka ugotować na twardo.

  2. Obrać ze skorupek,wyjąć żółtka,posiekać białko i zieleninę,rozetrzeć żółtko z masłem i olejem,dodać lekko podsmażoną cebulkę.

  3. Wszystko wymieszać i doprawić do smaku solą i pieprzem.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń