Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta ma intensywny, doskonały smak, mam nadzieję, że temu kto się skusi będzie smakowała.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8662
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1272
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10287
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4670
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 743
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8662
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1272
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10287
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4670
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 743
Składniki
Jajka siekamy w drobniutką kosteczkę, tak aby bez problemu pasta smarowała się na pieczywie. Żółty ser trzemy na tarce o drobnych oczkach. W małej misce mieszamy na jednolitą masę musztardę, majonez i jogurt. Powstały sos łączymy z jajkami i żółtym serem. Dodajemy szczypiorek. Doprawiamy do smaku.