Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 26-09-2012
Pasta na kanapki z gotowanego kurczaka,orzechów i migdałów pasująca do każdego rodzaju pieczywa
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 369
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1776
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 349
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 369
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1776
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 349
Składniki
Tartą bułkę zalać śmietanką,dokładnie wymieszać i odstawić na ok 15 min do napęcznienia.Ugotowane mięso z kurczaka pokroić drobno,dodać do niego namoczoną bułkę i oliwę .Wszystko dokładnie zmiksować blenderem,następnie dodać posiekane orzechy i migdały,majonez,doprawić solą i pieprzem i dokładnie wymieszać łyżką. Przechowywać w lodówce,smacznego:)