Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Napisałam piernik, ale właściwie powinnam napisać ciasto korzenne...
Odsłon: 11
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 232
W Wielkopolsce na Wigilię podajemy zupę rybną i barszcz czerwony postny z usz...
Odsłon: 45
Schab faszerowany to już w pewnym sensie tradycyjne mięsko na świątecznym sto...
Odsłon: 412
Polecam. Napisałam piernik, ale właściwie powinnam napisać ciasto korzenne...
Odsłon: 11
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 232
W Wielkopolsce na Wigilię podajemy zupę rybną i barszcz czerwony postny z usz...
Odsłon: 45
Schab faszerowany to już w pewnym sensie tradycyjne mięsko na świątecznym sto...
Odsłon: 412
Składniki
Odcedzamy tuńczyka z zalewy rozgniatamy go widelcem. Jajka ścieramy na tarce o grubych oczkach. Mieszamy z tuńczykiem i serkiem oraz dodajemy jogurt. Dokładnie mieszamy i przyprawiamy do smaku. Smarujemy nią swoje ulubione pieczywo, suchary ja używam Pieczywa Lekkiego Wasa i dajemy plasterek ogórka. Smacznego:)