Do góry

Przekąski Przepis na:

Pasta z wędzonego piklinga, jajek i pietruszki

Pasta z wędzonego piklinga, jajek i pietruszki

Autor:

Przepisów i artykułów: 173 Ocena: 1930

Dodano:

Odsłon: 20045

Pasta z wędzonego piklinga, jajek i pietruszki. Intensywna w smaku, wyrazista - świetna na kanapki, do wafli ryżowych czy jako przekąska z waflami serowymi.

Składniki

  • 1 wędzony pikling
  • 3 jajka
  • pęczek pietruszki
  • łyżeczka majonezu
  • pieprz do smaku
1-2 os. 30 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Jajka ugotować, obrać, wystudzić. Piklinga obrać z widocznych ości, resztę zmielić na drobno w maszynce Jajka również zmielić. Posiekać pietruszkę, połączyć z jajkami i rybą. Dodać łyżeczkę majonezu, doprawić pieprzem.

  2. Pasta jest słona, więc nie należy jej dodatkowo solić. Schłodzić w lodówce. Pycha

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Nevermore 12 grudnia 2018 Lubię takie smarowidełka, a jak jeszcze z ryby, to już mi nic więcej nie potrzeba, pycha :)

3 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń