Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta z wędzonego piklinga, jajek i pietruszki. Intensywna w smaku, wyrazista - świetna na kanapki, do wafli ryżowych czy jako przekąska z waflami serowymi.
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 691
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1396
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 691
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1396
Składniki
Jajka ugotować, obrać, wystudzić. Piklinga obrać z widocznych ości, resztę zmielić na drobno w maszynce Jajka również zmielić. Posiekać pietruszkę, połączyć z jajkami i rybą. Dodać łyżeczkę majonezu, doprawić pieprzem.
Pasta jest słona, więc nie należy jej dodatkowo solić. Schłodzić w lodówce. Pycha