Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta z wędzonego piklinga, jajek i pietruszki. Intensywna w smaku, wyrazista - świetna na kanapki, do wafli ryżowych czy jako przekąska z waflami serowymi.
Pyszne bananowe ciasteczka z kawałkami czekolady
Odsłon: 209
Leśny mech z malinami to wilgotne zielone ciasto, które jest prawdziwą ucztą...
Odsłon: 8657
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 440
Pyszne bananowe ciasteczka z kawałkami czekolady
Odsłon: 209
Leśny mech z malinami to wilgotne zielone ciasto, które jest prawdziwą ucztą...
Odsłon: 8657
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 440
Składniki
Jajka ugotować, obrać, wystudzić. Piklinga obrać z widocznych ości, resztę zmielić na drobno w maszynce Jajka również zmielić. Posiekać pietruszkę, połączyć z jajkami i rybą. Dodać łyżeczkę majonezu, doprawić pieprzem.
Pasta jest słona, więc nie należy jej dodatkowo solić. Schłodzić w lodówce. Pycha