Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta z wędzonego piklinga, jajek i pietruszki. Intensywna w smaku, wyrazista - świetna na kanapki, do wafli ryżowych czy jako przekąska z waflami serowymi.
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 63
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 62
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 198
Jeśli lubicie pikle, powinniście koniecznie zrobić ogórki kanapkowe z tego pr...
Odsłon: 11033
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 63
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 62
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 198
Jeśli lubicie pikle, powinniście koniecznie zrobić ogórki kanapkowe z tego pr...
Odsłon: 11033
Składniki
Jajka ugotować, obrać, wystudzić. Piklinga obrać z widocznych ości, resztę zmielić na drobno w maszynce Jajka również zmielić. Posiekać pietruszkę, połączyć z jajkami i rybą. Dodać łyżeczkę majonezu, doprawić pieprzem.
Pasta jest słona, więc nie należy jej dodatkowo solić. Schłodzić w lodówce. Pycha