Do góry

Przekąski Przepis na:

Paszteciki w cieście naleśnikowym.

Przepis dnia 2016-08-18
Paszteciki w cieście naleśnikowym.

Autor:

Przepisów i artykułów: 2564 Ocena: 19507

Dodano:

Odsłon: 3867

Sycące danie na dobrą przekąskę.

Składniki

5-6 os. 60 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama
Paszteciki w cieście naleśnikowym.

Przygotowanie

  1. Zmiksować składniki na ciasto i usmażyć na oleju cienkie naleśniki.

  2. Pieczarki oczyścić, pokroić i udusić na maśle, wrzucić pokrojoną wędlinę, chwilę razem podsmażyć. Następnie zmielić, lub bardzo drobno posiekać i nakładać na przygotowane naleśniki.

  3. Formować krokiety, obtaczać w jaju i bułce tartej i smażyć złociście na oleju z obu stron, następnie kroić i podawać do barszczyku lub zup czystych.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń