Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ekspresowa przekąska pełna smaku.
papier do pieczenia
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34099
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1251
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113559
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34099
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1251
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113559
Składniki
Sery kroi się w kostkę a twardy ściera się na drobnym oczku. Jeszcze ulubione przyprawy, ostatnio zachwycona jestem czubrycą zieloną. Wymieszane sery nakłada się do chlebków i zapieka się je. Następnym razem zrobię swoje chlebki, te sklepowe mają słodki posmak.
Smacznego :)