Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dla dwóch osób
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666376
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 157
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 725
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5832
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 1005
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 275
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666376
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 157
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 725
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5832
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 1005
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 275
Składniki
Pieczarki wydrążamy i czyścimy. Przygotowujemy mięso mielone tak jak na kotlety ( dodajemy jajko,startą cebulę,wyciśnięty czosnek i bułkę tartą-przyprawiamy solą i pieprzem). Formujemy kulki z mięsa i umieszczamy w pieczarce robiąc dołek na kroplę ketchupu i ser. Zapiekamy w temperaturze 180 stopni około 60 minut.