Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dla dwóch osób
Delikatny filet z dorsza otulony sosem z natki pietruszki.
Odsłon: 134
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 2685
W truskawkowym sezonie nie może zabraknąć takiego klasyczka jak makaron z tru...
Odsłon: 284
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 2636
Delikatny filet z dorsza otulony sosem z natki pietruszki.
Odsłon: 134
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 2685
W truskawkowym sezonie nie może zabraknąć takiego klasyczka jak makaron z tru...
Odsłon: 284
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 2636
Składniki
Pieczarki wydrążamy i czyścimy. Przygotowujemy mięso mielone tak jak na kotlety ( dodajemy jajko,startą cebulę,wyciśnięty czosnek i bułkę tartą-przyprawiamy solą i pieprzem). Formujemy kulki z mięsa i umieszczamy w pieczarce robiąc dołek na kroplę ketchupu i ser. Zapiekamy w temperaturze 180 stopni około 60 minut.