Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dla dwóch osób
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 37
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1174
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 176
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 37
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1174
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 176
Składniki
Pieczarki wydrążamy i czyścimy. Przygotowujemy mięso mielone tak jak na kotlety ( dodajemy jajko,startą cebulę,wyciśnięty czosnek i bułkę tartą-przyprawiamy solą i pieprzem). Formujemy kulki z mięsa i umieszczamy w pieczarce robiąc dołek na kroplę ketchupu i ser. Zapiekamy w temperaturze 180 stopni około 60 minut.