Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dla dwóch osób
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7534
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2522
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7534
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2522
Składniki
Pieczarki wydrążamy i czyścimy. Przygotowujemy mięso mielone tak jak na kotlety ( dodajemy jajko,startą cebulę,wyciśnięty czosnek i bułkę tartą-przyprawiamy solą i pieprzem). Formujemy kulki z mięsa i umieszczamy w pieczarce robiąc dołek na kroplę ketchupu i ser. Zapiekamy w temperaturze 180 stopni około 60 minut.