Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny dodatek do każdego dania, również jako przekąska z ulubionym sosem .
Szybki bigos z kapusty pekińskiej. U nas jako dodatek do kotletów z pstrąga.
Odsłon: 41
Propozycja na ozorki w słoikach, które mogą stać długo w lodówce. Są smaczne...
Odsłon: 21
Brakuje czasu na przygotowanie idealnych świąt? Wcale nie! Ten szybki piernik...
Odsłon: 812
Dzisiaj moje ulubione gołąbki które przygotowuję na święta. Są to gołąbki z g...
Odsłon: 2789
Szybki bigos z kapusty pekińskiej. U nas jako dodatek do kotletów z pstrąga.
Odsłon: 41
Propozycja na ozorki w słoikach, które mogą stać długo w lodówce. Są smaczne...
Odsłon: 21
Brakuje czasu na przygotowanie idealnych świąt? Wcale nie! Ten szybki piernik...
Odsłon: 812
Dzisiaj moje ulubione gołąbki które przygotowuję na święta. Są to gołąbki z g...
Odsłon: 2789
Składniki
Pieczarki obieramy i odrywamy z nich nóżki ( lecz nie koniecznie ) . Oprószamy przyprawami . Następnie rozbijamy jajka w osobnej misce które trzepiemy rózgą , dodajemy kilka kropel maggi . Do kolejnej miski sypiemy bułkę tartą .
Gotowe pieczarki panierujemy panierką pojedynczą ( jajko - bułka tarta ) .
Opanierowane pieczarki smażymy na złoty kolor na roztopionej margarynie .
Po wyciągnięciu przekładamy na ręcznik papierowy i pozostawiamy do odsączenia się tłuszczu .